«No és no» contra «la Manada» torna a ressonar a la plaça Sant Roc

Estudiants sabadellenques de batxillerat organitzen una concentració "alternativa" a la celebrada al matí a Barcelona

L'acte que ha aplegat estudiants de la ciutat
L'acte que ha aplegat estudiants de la ciutat | Albert Hernàndez
Redacció
10 de maig del 2018
Actualitzat a les 23:29h
Prop d'un centenar d'estudiants, la majoria de batxillerat, s'han concentrat aquest dijous al vespre a la plaça Sant Roc per protestar contra la sentència de la Manada. Precisament, dues setmanes després que es conegués la resolució, que condemnava a nou anys de presó la Manada per un delicte d'abús sexual i no de violació. A més de carregar contra la decisió dels jutges, també ha volgut ser "l'alternativa" de la vaga multitudinària d'aquest dijous al matí a Barcelona. Una protesta convocada pel Moviment Estudiantil de Sabadell (MES), amb la col·laboració del Moviment Popular de Sabadell, Crida per Sabadell i Corrent Roig. "Les dates coincidien per a moltes estudiants, de batxillerat i universitat, amb exàmens", ha explicat una membre de MES, Mónica Allué, amb la qual cosa ha impedit que assistissin a la capital catalana.
 

El centenar d'estudiants a la plaça Sant Roc Foto: Albert Hernàndez


"Volíem donar l'oportunitat, amb una segona convocatòria a la tarda, per a totes que no s'haguessin pogut manifestar", ha dit Allué. La trobada ha servit per expressar la "repulsa" del dictamen judicial. 

Novament, igual que fa dues setmanes, s'han escoltat proclames com "No és no", "No és no, la resta és violació", "la manada està acorralada" i "Visca, visca, la lluita feminista", entre moltes altres. L'acte ha acabat amb un minut de silenci.