Aigües Sabadell, escenari del final de la primera fase d'un projecte d'inclusió social amb diverses entitats

La següent acció serà que quatre persones s'integrin, de forma temporal, a l'equip de la companyia

Redacció
10 de maig del 2018
Els participants del projecte
Els participants del projecte | Aigües de Sabadell

Els participants del projecte Foto: Aigües de Sabadell


L'Aula de l'Aigua d'Aigües de Sabadell ha estat escenari, aquest dimecres, del punt i final de la primera fase del projecte Aigua clara, una iniciativa en la qual els usuaris de Càrites i Actuavallès fomenten la seva inclusió social. En aquest cas, a l'espai de l'empresa es van lliurar els diplomes a 13 persones que durant 20 dies, de forma voluntària, van assistir a un curs impartit per treballadors de la companyia. 

La finalitat era dotar-los d’habilitats i coneixements necessaris per poder incorporar-se al mercat laboral i, més concretament, al sector de l’aigua. D'aquesta manera, es va posar punt i final aquesta primera part del projecte. 

La propera setmana s’iniciarà la segona fase. Les empreses Apasomi -de Càrites- i Actua i Enfeina’t -d’Actuavallès- escolliran quatre persones, que seran les primeres en integrar-se a l’equip d’Aigües Sabadell de forma temporal. Es responsabilitzaran d’explicar, en primera persona, les bonificacions i ajudes socials existents en matèria d’aigua a les llars que la companyia ha detectat que podrien trobar-se en risc d’exclusió social, tot i no estar encara acreditades.

Aquest programa també permetrà a la companyia d’aigües detectar noves situacions de vulnerabilitat que posarà en coneixement dels Serveis Socials de l’Ajuntament.