Els veïns de Gràcia demanen batejar el passeig que sorgeixi del soterrament com a Alcalde Antoni Farrés

L'entitat repesca una decisió que van aprovar en assemblea el 2009

Redacció
10 de maig del 2018
Imatge virtual del soterrament a Gràcia i Can Feu.
Imatge virtual del soterrament a Gràcia i Can Feu. | TES
L’Agrupació de Veïns de Gràcia ha lliurat una instància a l’Ajuntament de Sabadell, dirigida al tinent d’alcalde, Juli Fernàndez, amb la seva proposta d’anomenar el passeig que s’origini del soterrament dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) com a Alcalde Antoni Farrés.
 
De fet, com ha recordat l’entitat veïnal, és un suggeriment que el 18 d’abril de 2009 va aprovar l’assemblea general ordinària. Era una decisió que es va oferir al consistori, tal com recollia el text d'aleshores, “del nou espai públic” que sortís del soterrament en el “tram entre Rambla Ibèria i Passeig de Can Feu podria ser escollit per obrir-hi un passeig que s’anomenés passeig Alcalde Antoni Farrés”.
 

La zona afectada quedarà coberta Foto: Juanma Peláez


Per això, han justificat recuperar aquesta idea de Farrés, un polític “valorat amb prestigi i gran estima pels sabadellencs i sabadellenques, és mereixedor d’estar en un lloc preferent en el nomenclàtor, per reconèixer la seva talla pública i humana”.  
 
D’altra banda, en el text aprovat fa gairebé deu anys, s'apostava per mantenir els noms d’Enginyer Playà i Frasser Lawton dels voltants de l'actual estació de FGC Can Feu - Gràcia.