Sabadell estrena una nova ruta de tapes que aterra per vuit establiments del centre

Arrenca el proper 17 de maig i s’espera que la llista de restaurants s’ampliï

La tinent d'alcalde Marisol Martínez, acompanyada de Xavier Altier i Jordi Roca
La tinent d'alcalde Marisol Martínez, acompanyada de Xavier Altier i Jordi Roca | Albert Hernàndez
08 de maig del 2018
Actualitzat a les 14:07h

La tinent d'alcalde Marisol Martínez, acompanyada de Xavier Altier i Jordi Roca Foto: Albert Hernàndez


Del carrer Sant Jaume a la plaça del Mercat, passant pel carrer Colom o la Rambla. Aquesta és la ruta que han ideat vuit restaurants del centre de la ciutat en un nova proposta gastronòmica amb segell local, sota el títol Rambla Tapa.
 
L’oferta, que arrencarà el proper 17 de maig des de les 20.30 a les 22.30 hores, consistirà en una copa de vi, que serà Denominació d’Origen, o cava acompanyada d’una tapa. Tot plegat a un preu de sis euros.
 
Els locals que configuren aquest tret de sortida són: el millor establiment del Vallès, tal com el va condecorar el programa Joc de cartes de TV3, Al Tanto que va de Canto, Choco Choquito, El Racó del Campanar, El Saó, Fish & Go, Les Voltes, Restaurant La Rambla i Rubión.
 
Un dels impulsors i gerent d'El Racó del Campanar, Xavier Alier, ha expressat el seu desig que la iniciativa “no pari” i que d’aquí uns mesos s’hi hagin sumat més negocis. La finalitat és fomentar el consum intern i a la vegada donar vida a la nit dels dijous a Sabadell.   

El president del Gremi d’Hostaleria i Turisme de Sabadell i Vallès Centre, Jodi Roca Casadevall, ha celebrat l'aparició d'aquesta ruta gastronòmica i ha remarcat el fet que sigui "nostra", una proposta sorgida de restauradors de la ciutat. En aquest sentit, ha recordat "l'èxit" del DesTapa't Sabadell, però que Estrella Damm, uns dels organitzadors, té un format limitat i en el cas de Rambla Tapa cada local escull el producte a oferir.