Sorteig d'un pack familiar d'entrades per al musical «La Bella i la Bèstia»

Tindrà lloc el diumenge 13 de maig a les 12.30 hores

Redacció
07 de maig del 2018
La Bella i la Bèstia, a Terrassa
La Bella i la Bèstia, a Terrassa | Centre Cultural Terrassa
Nació Sabadell sorteja un pack familiar d'entrades per assistir al musical La Bella i la Bèstiaque es podrà veure diumenge, 13 de maig, a les 12.30 hores, al Centre Cultural Terrassa.

Amb cançons del famós conte tradicional recuperat per la factoria Disney, la Bella, una jove brillant, culta i enèrgica, somia amb aventures i un món que s’estén més enllà dels confins de seu poble a França. La Bella no vol saber res del seu pretendent, un arrogant i cregut noi del poble que la persegueix sense descans. Tot canvia el dia que el seu pare és empresonat al castell d’una horrible Bèstia. Aterrit, l’home suplica clemència i la Bèstia accedeix a canvi de que la Bella vagi a viure amb ell al castell.

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:



Normes del concurs:

Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic.

* El termini per participar al sorteig es tancarà el dimecres, dia 9 de maig, a les 10:00h. El mateix matí es procedirà a fer-ne el sorteig.

* Un cop fet el sorteig, NacióSabadell contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.