El nou Burger King del centre de Sabadell obrirà aquesta setmana

A la plaça de l'Imperial

El nou Burger King del centre de Sabadell
El nou Burger King del centre de Sabadell | Albert Segura
Redacció
06 de maig del 2018
Actualitzat el 07 de maig a les 15:08h
La cadena de menjar ràpid Burger King obrirà un nou establiment al centre de Sabadell. Es tracta de la segona botiga que aquesta empresa tindrà a la ciutat, després de la que ja disposa al barri de Gràcia, al carrer Ramon Llull.

Fonts properes a l'empresa han explicat que l'establiment obrirà portes aquesta propera setmana, molt probablement aquest dimarts. Ho farà després dels treballs per habilitar el local amb la imatge de la cadena, on també es comptarà amb un espai destinat als més menuts.

En aquest cas, la nova botiga se situa a la plaça de l'Imperial, just al costat dels cinemes del centre de la ciutat i a tocar de la Rambla. Consolida, així, l'aposta de la firma en la capital vallesana, amb un segon establiment.

Antecedents i incògnita

L'empresa haurà de lluitar contra la història, i és que aquest tipus d'establiments no han arrelat en una ciutat con sembla que la cadena local Viena té ben aferrada la clientela. Al centre de Sabadell ja hi ha hagut botigues de cadenes de menjar ràpid com McDonald's, Pans & Company o Kentucky Fried Chicken, però totes elles van haver de tancar.

També altres iniciatives d'hamburgueseries locals han hagut de tancar a pocs metres d'on es troba el nou Burger King, situat a tocar del carrer Montserrat, i on avui hi ha una botiga de coses per a la llar.
 

El nou Burger King del centre de Sabadell. Foto: Albert Segura