Els vallesans podran veure la Fórmula 1 per 10 euros

Per la jornada de divendres 11 de maig

Redacció
06 de maig del 2018
Actualitzat a la 13:27h
El Circuit, durant un Gran Premi de Fórmula 1
El Circuit, durant un Gran Premi de Fórmula 1 | Circuit de Catalunya
El Circuit de Barcelona-Catalunya oferirà entrades de la Fórmula 1 a deu euros pels residents al Vallès Oriental. La promoció s'aplicarà per veure en directe la jornada de divendres que ve, 11 de maig, coincidint amb les les Festes de l'Ascensió. Segons el Circuit és "un pas més per tal d'apropar la Fórmula 1 a la comarca". Els tiquets associats a aquesta promoció es podran adquirir a les taquilles del Circuit de Barcelona-Catalunya el mateix divendres, mostrant DNI o passaport on consti un dels municipis del Vallès Oriental com a lloc de residència.

Les modalitats Júnior i Sènior, o altres descomptes, no són acumulables a aquesta promoció; i els menors de 12 anys podran accedir gratuïtament.

Durant aquesta jornada, el Circuit celebrarà les dues primeres tandes  d'entrenaments lliures de la màxima categoria d'automobilisme, la Fórmula 1, i de la Porsche Mobil 1 Supercup, a més dels entrenaments lliures i qualificatius del FIA Formula 2 i de la GP3 Series. L'entrada vinculada a aquesta promoció és per la Tribuna E, però com habitualment, el divendres els aficionats podran moure's lliurement pel Circuit i veure l'acció de la pista des de qualsevol de les tribunes del recinte, així com també gaudir d'un programa d'activitats i d'animació pensat per a totes les edats.