Creu Roja Sabadell també serà una escola per formar monitors

La primera iniciativa és el curs de premonitors de lleure

Redacció
07 de maig del 2018
Creu Roja Sabadell serà escola per oferir cursos com el de monitors d’activitats de lleure infantil i juvenil, de directors en el mateix àmbit, monitor de menjador i de transport escolar, entre d’altres. Un servei en el sector de la infància i la joventut i sota el paraigua de Creu Roja Joventut.

Es tracta d’un servei dirigit al voluntariat de Creu Roja, al personal tècnic de la institució i a la societat en general. Per fer possible el projecte educatiu, s’ha creat un claustre format per professionals de l’àmbit de la docència, que oferiran seran les encarregades d’oferir les formacions que s’estableixin.

D’aquesta manera, Sabadell passa a integrar-se en el mapa de l’oferta formativa, amb la qual cosa reforma l’aposta de la institució. A més, de la presència del Vallès en aquest àmbit, ja que també es fa formació a Cerdanyola i Granollers.

La primera iniciativa és el curs de premonitors de lleure, dirigit a joves vinculats amb alguna entitat de lleure o pel voluntariat menor d’edat, entre 14 i 17 anys. S’impartirà del 18 al 22 de juny.