El PP carrega contra la «mala inversió» dels carrils bici de Sabadell

El regidor popular assegura que hi ha “altres prioritats” i que no hi ha “cultura” de bicicleta a la ciutat

Redacció
04 de maig del 2018
Actualitzat a les 14:47h
El regidor del PP, Esteban Gesa, ha carregat contra la “mala inversió”, feta pel govern municipal, en els dos carrils bici de la Rambla Ibèria i l’avinguda Concòrdia. “S’hi han gastat 800.000 euros”, ha exclamat el popular i s’ha preguntat si eren necessaris. “Vaig fer la prova: me’n vaig anar a llegir un llibre a un banc de la Rambla Ibèria i durant dues hores van passar tres bicicletes”, ha comentat. Per això ha considerat que “no funcionen”.

Gesa ha assegurat que és una “equivocació” i que Sabadell té “altres prioritats”, subratllant que per aquesta quantitat es podria haver actuat en d’altres àmbits. Ha remarcat que els carrils bicicleta “no eren una demanda veïnal”.

Precisament, ha criticat el procés participatiu que va reclamar-los, “no era un grup significatiu dins la ciutat”. Gesa ha admès la necessitat “del foment de la bicicleta”, però al seu parer, s’ha de fer “d’una altra manera”. Per exemple, primer estudiar, amb una campanya, i després actuar i “no al revés”, ha afirmat. El regidor ha dit que "Sabadell no és Amsterdam" i no existeix "una cultura" de la bicicleta.