El sabadellenc David de la Cruz, a punt per afrontar el Giro amb l'equip Sky

Serà el tercer que disputa i el primer a les files del favorit a la victòria final

El ciclista de Sabadell durant la disputa del Tour dels Alps
El ciclista de Sabadell durant la disputa del Tour dels Alps | Team Sky
Redacció
03 de maig del 2018
Actualitzat a les 17:11h

El ciclista Sabadell, David de la Cruz, està preparat per afrontar la primera gran volta de la temporada amb el nou equip, el Team Sky, el Giro d'Itàlia, que arrenca aquest divendres des de Jerusalem. El conjunt britànic és dels favorits perquè el seu líder, Chris Froome, s'endugui la victòria. De la Cruz té un paper important en aquest objectiu, "en els moments més claus a la muntanya, mitja muntanya i sobretot més de cara a l'última setmana", ha afirmat el vallesà al seu web

És per això que aquest rol li farà canviar la manera de córrer, dedicada bàsicament a que Froome arribi amb la malla rosa a Roma. Tot i així, ha apuntat que espera aprendre d'ell de cara a la Vuelta que "afrontaré amb altres ambicions".  La prova italiana, que celebra la 101 edició, partirà de la capital d'Israel amb una contrarellotge individual urbana. Seran 9,7 quilòmetres i de la Cruz arrencarà el seu concurs a les 15.57 hores. Per davant queden tres setmanes fins al 27 de maig, quan el gran grup arribarà a Roma per posar punt i final. 

El sabadellenc es presenta al Giro en bona forma, després d'apuntar-se dues victòries a la Volta Andalusia, el mes de febrer, i a l'última etapa de la París-Niça, repetint d'aquesta manera el triomf del 2017. A la prova francesa va acabar novè de la general.