Els conductors de la TUS, formats per millorar en l'atenció a usuaris amb discapacitat

Van iniciar el curs el passat mes de novembre

Part de la plantilla de la TUS
Part de la plantilla de la TUS | Ajuntament de Sabadell
Redacció
03 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:40h
Els 142 conductors de la TUS han completat una formació, iniciada el novembre de 2017, per a la millora de l’atenció i l’accessibilitat de les persones amb discapacitat. L’objectiu ha estat promoure la igualtat d’oportunitats i l’accessibilitat i afavorir una atenció de qualitat a les persones amb diversitat funcional.

També s’han millorat les competències dels treballadors en aquest àmbit, amb pràctiques de manipulació de cadires de rodes i tècniques i mètodes de comunicació amb discapacitats auditives i visuals per atendre millor els usuaris i fer més accessible el servei d’autobús urbà.

També s'ha fet l’adaptació del web i aplicacions accessibles per a persones amb discapacitat visual, plataformes a les parades per facilitar l’accés al bus, seients reservats per a persones amb mobilitat reduïda i la instal·lació de doble rampa (manual i automàtica) per l’accés de les persones amb mobilitat reduïda en els darrers vehicles adquirits.

Aquesta acció formativa de l’Ajuntament de Sabadell ha comptat amb el finançament d’una subvenció de la Diputació de Barcelona i tal com ha garantit el president de la TUS, Francisco López, la valoració dels participants "ha estat molt positiva".