Castellar dona llum verda per formar part de la xarxa de taxis dels Vallesos

El ple d'abril per integrar-se en aquesta iniciativa de l'Ajuntament de Mollet

Redacció
07 de maig del 2018
L'àrea única de transport de servei del taxi, creada a finals de 2016, entre 13 poblacions del Vallès Occidental i Oriental, ja compta oficialment amb un altre municipi en aquesta xarxa. Castellar del Vallès s'hi ha afegit de forma oficial, després que ho aprovés el ple d'abril, celebrat el passat 24 d'abril. 

Aquest conveni estableix que els vehicles de l'Associació Ràdio Taxi Castellar, l'entitat que representa el gremi a la vila vallesana, podran actuar conjuntament en qualsevol dels seus termes municipals i operaran amb les mateixes tarifes. A més, s’unificarà la imatge dels vehicles per a la seva identificació, tot mantenint l’escut vigent del municipi d’origen. Un acord que compta amb el vistiplau de la Direcció General de Transports i mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat.

Aquest servei unificat dels Vallesos es va ampliar, a principis d'any, de 13 a 18 localitats. S'hi han incorporat, a més de Castellar, Caldes de Montbui, Sant Feliu de Codines, Santa Eulàlia de Ronçana i Tagamanent, que també estan en procés d'incorporació. 

L'àrea està previst que arribi els 240.000 habitants i es converteixi així en el primer servei en l'àmbit de Catalunya, sense tenir en compte l'Àrea Metropolitana.