Demà pren possessió del càrrec la nova Síndica de Greuges de Sabadell

En un acte a l'Ajuntament

Presentació de la nova Síndica Municipal de Greuges de Sabadell
Presentació de la nova Síndica Municipal de Greuges de Sabadell | Ajuntament de Sabadell
Redacció
01 de maig del 2018
Actualitzat a les 23:42h
Eva Abellán prendrà demà, dimecres, possessió del seu càrrec com a nova Síndica de Greuges de Sabadell. L'acte se celebrarà a les 19.30 hores al saló de plens de l'Ajuntament, amb la presència de representants de totes les forces polítiques representades al consistori.

Abellán va ser ratificada dijous passat al ple municipal com a nova Síndica de Greuges de Sabadell, en substitució de Josep Escartín, que va deixar el càrrec el passat mes de març. La seva designació es va aprovar després d'un primer intent fallit per trobar-li un relleu a Escartín.

La Junta de Portaveus va avalar la candidatura d’Abellán per al càrrec, però calia passar la decisió pel ple. La decisió de proposar-la com a Síndica es va fer per unanimitat, després d'avaluar els altres noms que hi havia sobre la taula: Víctor Colomer Miralbell, F. Xavier Mañà i Martínez, Eva Ruiz Vergés i Maria Teresa Soler Hernàndez.

Aquest era el segon termini que s’obre en el procés per elegir la Sindicatura de Greuges, després que cap de les candidatures presentades en la primera convocatòria –Jordi Serrano, Lluís Saila i Maria Teresa Soler– no hagués obtingut el suport necessari.

El ple l'ha rebut amb els braços oberts i l'ha encoratjat a treballar per la ciutat i la seva població. En les intervencions dels diferents regidors s'ha destacat "la unanimitat" per escollir-la a ella.