El talent sabadellenc es deixa veure en la 080 Barcelona Fashion 2015

Redacció
03 de juliol del 2015
Actualitzat a les 12:44h
Imatge de la desfilada de la firma Yerse.
Imatge de la desfilada de la firma Yerse. | Yerse

Imatge de la desfilada de la firma Yerse. Foto: Yerse
 

Diversos dissenyadors de Sabadell participen aquesta setmana en la 080 Barcelona Fashion que se celebra a l’Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys de Barcelona. Entre els talents locals destaca el de la creadora Txell Miras, la marca Yerse o la presència d'alumnes de l'Escola Illa de la ciutat. Alhora, la passarel·la ha acollit desfilades de marques tan reconegudes com Mango, que compta amb una de les seves principals seus al Vallès Occidental. 
 

Imatge d'un moment de la desfilada de Mango al 080 Barcelona Fashion Foto: ACN


Com és habitual, els alumnes de l'Escola Illa han pres part en diverses activitats paral·leles com el 080 Fashion Market, un espai de venda per a joves dissenyadors i en el qual també hi tenen espai diverses escoles de moda. En aquest marc l’alumna Isabel Villodres, ha presentat la marca Krida Sport amb el seu projecte final de roba de dona d’esport i també de bany. 

D’altra banda, l'alumnat de 1r i 2n curs del cicle d’Estilisme d’Indumentària de l’escola, han treballat com a vestidors a totes les desfilades, i els estudiants Marina Martín i Aleix Llusà han participat en el Neo 2 Photoshoot Contest, un concurs en el qual vuit equips formats per un estilista i un fotògraf, i alumnes de diverses escoles d’estilisme i de fotografia de Barcelona competeixen per realitzar el millor fotoreportatge.