Les sales d'estudi de les biblioteques municipals obren en horari nocturn i de cap de setmana

Seran les biblioteques Vapor Badia, de Ponent i del Sud, del 2 de maig al 22 de juny

Redacció
30 d'abril del 2018
A partir del dimecres 2 de maig diverses biblioteques municipals de Sabadell oferiran horaris especials amb motiu del període d’exàmens i avaluacions. Concretament, les sales d’estudi de les biblioteques Vapor Badia, de Ponent i del Sud estaran obertes en horari nocturn i de cap de setmana fins al divendres 22 de juny.

A la Biblioteca Vapor Badia, la sala d’estudi estarà oberta de dilluns a divendres, de 10 del vespre a 1 de la matinada, i els dissabtes i diumenges, al matí d’11 a 1. A la Biblioteca de Ponent, obrirà dilluns i dimecres, de 4 de la tarda a 1 de la matinada; dimarts, dijous i divendres, de 10 del vespre a 1 de la matinada, i els dissabtes i diumenges, al matí de 10 a 2.

La Biblioteca del Sud, estarà oberta el dilluns i dimecres, de 4 de la tarda a 1 de la matinada; dimarts, dijous i divendres, de 10 del vespre a 1 de la matinada, i els dissabtes i diumenges, al matí de 10 a 2.

Les sales d’estudi disposen de connexió Wi-Fi i són espais especialment condicionats per a les necessitats d’estudi i treball dels alumnes. La resta de biblioteques –del Nord, de Can Puiggener, de la Serra i dels Safareigs– ofereixen punts d’estudi i treball amb connexió Wi-Fi dins l’horari habitual d’obertura.