Oriol Pla i Michelle Jenner seran les cares del nou anunci d'Estrella Damm

La desena campanya "Mediterràniament" torna a Formentera i serà dirigida per Dani de la Torre

Redacció
27 d'abril del 2018
Estrella Damm torna a Formentera pel desè «Mediterràniament»
Estrella Damm torna a Formentera pel desè «Mediterràniament» | Estrella Damm
Estrella Damm torna a Formentera per rodar la seva desena campanya Mediterràniament, en aquesta ocasió amb els actors Oriol Pla i Michelle Jenner i sota les ordres del director Dani de la Torre. En un comunicat, la companyia ha detallat que el rodatge ja ha començat i s'allargarà durant tota la setmana a l'illa, amb un resultat final que podrà veure's a principis de juny.

L'any 2009 va néixer el concepte Mediterràniament, precisament a Formentera, lloc de la primera d'aquestes esperades campanyes estivals d'Estrella Damm, en un anunci que posava en valor l'estil de vida mediterrani. Aleshores, el grup suec Billie The Vision & The Dancers amb Summercat va posar ritme a la història d'una jove que anava de vacances a l'illa i, durant la seva estada, assistia a alguns concerts que feia la banda.

Jenner, Pla i de la Torre: tres noms de primera

La campanya d'aquest any comptarà amb el segell de Dani de la Torre, director i guionista que va debutar al cinema amb El desconocido i en l'actualitat és a punt d'estrenar La Sombra de la ley, protagonitzada per Luis Tosar i la mateixa Michelle Jenner, qui va ser nominada al Goya com a millor actriu revelació el 2012 pel seu paper a No tengas miedo.

L'altre gran protagonista serà Oriol Pla, actor de televisió, cinema i teatre, conegut principalment pels seus papers en les pel·lícules Ebro, de la cuna a la batalla,Truman o Incerta glòria, paper que li va valer el premi Gaudí a millor actor secundari.
 

Michelle Jenner, la protagonista femenina del nou anunci d'Estrella Damm Foto: Estrella Damm