La botiga Muy Mucho obrirà la setmana que ve a l'antic Viena del centre de Sabadell

S'instal·la a la plaça Sant Roc després d'un procés de reconversió de l'espai

La botiga Muy Mucho, a punt per obrir
La botiga Muy Mucho, a punt per obrir | Albert Segura
26 d'abril del 2018
La botiga de la cadena Muy Mucho del centre de Sabadell obrirà portes la setmana que ve. Així ho han informat fonts properes a la franquícia a NacióSabadell, després que l'empresa va llogar el local de l'històric restaurant Viena de la plaça Sant Roc, un cop aquest va tancar per desplaçar-se al carrer Advocat Cirera.

Després de fer els treballs d'enderroc intern de l'antic restaurant i l'adaptació per acollir la botiga, aquest final de setmana està servint per acabar d'instal·lar elements, com el cartell exterior, però també el mobiliari i els elements que s'hi vendran. La sala de vendes ocupa tota la part baixa del local, on fins el seu tancament s'hi ubicava el restaurant.

Les mateixes fonts han assegurat conèixer el valor que té el local on ara s'hi han instal·lat amb la il·lusió de posar el primer peu a la ciutat. Per aquest motiu, van optar per mantenir un element tan característic a la façana com ho és el dibuix del tirolès que identificava el Viena històric. Davant la possibilitat d'esborrar-lo, van optar per no retirar el relleu fet amb guix, i pintar-hi a damunt amb el mateix color que la resta de la façana perquè la ciutat no perdés un element de referència com ho és aquest.

La previsió de l'empresa passa per obrir el proper dimecres 2 de maig, un cop passat el pont. Els clients que s'hi apropin rebran un obsequi per celebrar la inauguració de la nova botiga.