síndica

Eva Abellán, ratificada com a nova Síndica de Greuges de Sabadell

Es farà el nombrament oficial el 3 de maig a la sala de plens

per Redacció, 26 d'abril de 2018 a les 17:15 |
Presentació de la nova Síndica Municipal de Greuges de Sabadell | Ajuntament de Sabadell
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Eva Abellán ha estat ratificada com a nova Síndica de Greuges de Sabadell, en substitució de Josep Escartín, que va deixar el càrrec el passat mes de març. La seva designació s'ha aprovat després d'un primer intent fallit per trobar-li un relleu a Escartín.

La Junta de Portaveus va avalar la candidatura d’Abellán per al càrrec, però calia passar la decisió pel ple. La decisió de proposar-la com a Síndica es va fer per unanimitat, després d'avaluar els altres noms que hi havia sobre la taula: Víctor Colomer Miralbell, F. Xavier Mañà i Martínez, Eva Ruiz Vergés i Maria Teresa Soler Hernàndez.


Aquest era el segon termini que s’obre en el procés per elegir la Sindicatura de Greuges, després que cap de les candidatures presentades en la primera convocatòria –Jordi Serrano, Lluís Saila i Maria Teresa Soler– no hagués obtingut el suport necessari.

El ple l'ha rebut amb els braços oberts i l'ha encoratjat a treballar per la ciutat i la seva població. En les intervencions dels diferents regidors s'ha destacat "la unanimitat" per escollir-la a ella. El proper dimecres, dia 2 de maig, es farà la presentació oficial, tot i que a partir de l'1 de maig ja exercirà. 

 

Participació