Ciutadans se suma a les crítiques del PP pel debat sobre el canvi de nom de plaça d'Espanya pel d'1 d'Octubre

Asseguren que el problema dels veïns de la zona no passa per tocar el nomenclàtor si no acabar amb les obres pendents

Els regidors de Ciutadans, i Laura Vílchez, amb banderes espanyoles i catalanes de fons
Els regidors de Ciutadans, i Laura Vílchez, amb banderes espanyoles i catalanes de fons | Ciutadans
Redacció
24 d'abril del 2018
Actualitzat el 25 d'abril a les 12:00h
Ciutadans se suma a les crítiques del PP i es tanquen en banda a què la plaça d'Espanya de Sabadell passi a denominar-se 1 d'Octubre. Es tracta d'una moció que el grup municipal de Convergència i Unió (CiU) presentarà al ple d’aquest dijous, i on no compta, ara per ara, de la garantia de prosperar, donat que no disposa de la majoria necessària.

Tot i això, els regidors taronges han demanat al govern municipal que no cedeixi, acusant,  CiU d'utilitzar el consistori "per fer partidisme independentista". Ho ha dit la diputada local Laura Vílchez, que s'ha sumat a una roda de premsa oferta a peu de gespa, a la mateixa plaça d'Espanya.

En aquest sentit, valoren que la petició de CiU no correspon a la realitat política o social de Sabadell, ni tan sols al sentit comú. "Les prioritats d'aquests veïns són que s'acabin aviat les obres o el Parc del Nord", ha assegurat al regidor Adrián Hernández. "Si es vol eliminar el nom d'Espanya, Còrdova o Portugal del nomenclàtor, ho aturarem quan governem en 2019", ha afegit.