VÍDEO Encasten un cotxe a l'estanc del Passeig de la Plaça Major per a robar-hi

Els lladres van destrossar l'aparador però en van fugir amb les mans buides | El mateix dia, a la nit, es va disparar l'alarma que va omplir de fum el local

L'estanc afectat, aquest dilluns
L'estanc afectat, aquest dilluns | Maria Eugènia Lanza
Redacció
24 d'abril del 2018
Actualitzat a les 11:41h

L'estanc afectat, aquest dilluns. Foto: Maria Eugenia Lanza


L'estanc Costa, del Passeig de la Plaça Major de Sabadell, ha estat víctima aquesta diada de Sant Jordi d'un aparatós intent de robatori. Uns desconeguts van accedir en dos cotxes a la zona exclusiva per a transport públic i serveis, van entrar a l'espai reservat per a vianants i van encastar un dels vehicles contra l'estanc, destrossant completament el vidre i els aparadors que hi havia darrera.

Segons ha pogut saber NacióSabadell, els fets van passar dilluns a les 3.23 hores, quan els desconegut van accedir a l'espai vulnerant tots els avisos de prohibició i van perpetrar l'atac contra l'establiment. Tot i això, no es van poder endur res de l'interior perquè es va disparar l'alarma i van fugir, deixant el vehicle al lloc.

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra han assumit la investigació. Arran dels fets, l'establiment es troba ara mateix sense finestra a l'aparador, motiu pel qual un vigilant es troba en aquest espai fora de l'horari comercial.

Aquest mateix dilluns al vespre, però, es va viure una nova situació que va generar expectació entre els vianants que es trobaven al Passeig. A les 22.30 hores, una densa fumera va sortir de l'interior del local.

Segons han explicat els propietaris del mateix establiment, es tracta de l'alarma de què disposen, que compta amb un sistema de visibilitat zero, consistent en l'emissió d'un fum que ho emboira tot el local. El sistema es va activar i va omplir l'espai de fum.
 

Estat de l'aparador, aquest dimarts al matí. Foto: Albert Segura