El PSC de Sabadell edita una revista per presentar el seu projecte de ciutat de cara a les eleccions municipals

Sota el nom de "Sabadell té solució", hi fuguren l'exregidora Marta Farrés i el diputat i primer secretari dels socialistes locals, Pol Gibert, com a imatge de referència

Marta Farrés i Pol Gibert, a la revista del PSC
Marta Farrés i Pol Gibert, a la revista del PSC | Albert Segura
Redacció
23 d'abril del 2018
L'exregidora del PSC Marta Farrés ha emprès la cursa cap a les eleccions municipals de 2019 amb força, de la mà del primer secretari dels socialistes sabadellencs, Pol Gibert. Així es desprèn de la revista que el PSC ha editat amb el nom de Sabadell té solució, i on es planteja el projecte de ciutat que els socialistes porten sota el braç.

Tot apunta que l'objectiu és fer net de l'estigma vinculat a Manuel Bustos que el partit arrossega tres anys després del canvi de govern, aquest cop amb Farrés al capdavant juntament amb Gibert, després que la militància socialista va decidir en primàries donar el lideratge del partit a Josep Ayuso per ser la cara visible a les eleccions de 2015. Allò va dur Farrés a fer una passa enrere i desmarcar-se de l'activitat pública en l'àmbit polític, però també va arrossegar el PSC a uns resultat nefastos, que el van dur a tenir 5 regidors, dels quals acabaran el mandat només tres, després de la fugida de Lluís Monge i Carles Bosch.

Ara, la nova revista, que s'ha presentat coincidint amb Sant Jordi, parteix d'un "projecte sòlid i il·lusionant de ciutat", per retornar a Sabadell "la capitalitat i el lideratge perduts". Així, recullen amb imatges alguns dels punts febles que defineixen, segons ells, la mala gestió del govern local, com ara els col·lapses a la Ronda Ponent, la brutícia o la inseguretat.