Així relata la televisió suïssa el periple de Txell Bonet i el seu nadó per veure Cuixart

La cadena RTS acompanya l'esposa del president d'Òmnium Cultural en el seu dur i rutinari viatge a la presó de Soto del Real

Txell Bonet en un reportatge de la televisió suïssa RTS.
Txell Bonet en un reportatge de la televisió suïssa RTS. | RTS
Redacció
01 de maig del 2018


Més de 600 quilòmetres. Aquesta és la distància que ha de recórrer Txell Bonet, el seu fill petit, i la resta de familiars, per poder visitar Jordi Cuixart a la presó de Soto del Real. Des que els líders de les entitats van ser privats de llibertat, familiars i amics es desplacen regularment -complint amb l'estricte règim de visites que marca Soto del Real- a Madrid per visitar-los i la televisió suïssa (RTS) ha relatat aquest dur i rutinari viatge a la capital espanyola.

Tal com ja va fer TV3 en un reportatge anterior, la cadena de televisió segueix els passos de la dona del president d'Òmnium, qui protagonitza un colpidor relat que ha impactat força en el canal de televisió del país helvètic. 

"Txell Bonet és la dona del que a Catalunya se'n diu un pres polític. El seu marit, Jordi Cuixart, està empresonat des de fa sis mesos. S'ha d'ocupar del seu fill tota la sola. Avui el visita a la presó", relata la peça audiovisual elaborada per RST.