El cas de Caroline del Valle arriba aquest diumenge als carrers de Sabadell: una manifestació vol demanar que se la busqui amb tot allò que sigui possible

La noia que va ser vista per darrer cop a la popular zona d'oci vallesana | Els Mossos d'Esquadra, la Policia Municipal i els Bombers l'han buscat per zones de la ciutat com el castell de Can Feu o naus abandonades

La jove Caroline, en una imatge prèvia a la seva desaparició
La jove Caroline, en una imatge prèvia a la seva desaparició | Facebook
Redacció
21 d'abril del 2018
Aquest diumenge els carrers de Sabadell estan cridats a concentrar el màxim de gent possible per reclamar que es busqui la jove Caroline del Valle, una noia de L’Hospitalet de Llobregat que va desaparèixer la nit del 14 de març de 2015 a Sabadell. Una de les parts ha sol·licitat la pràctica de noves dil·ligències, i com que tenia dret legítim de demanar-ho, la jutge va reobrir la causa.

Per aquest motiu, aquest diumenge s'ha convocat una concentració a Sabadell per fer visible la preocupació per un cas que s'ha tornat molt fosc, i on no hi ha cap indici que situï la noia en un lloc clar després d'aquella fatídica nit. La concentració serà diumenge, a les 17.00 hores, a l'estació de Rodalies de Sabadell Sud.
 

Cartell de la concentració. Foto: Facebook


Una desaparició misteriosa

La última cosa que se’n sap d’ella és que va sortir de festa per la Zona Hermètica, a la discoteca Bora Bora. Des de llavors, se l'ha buscat de manera insistent tant en aquest espai d'oci, en naus abandonades de la zona, però també al voltant del castell de Can Feu, on una pista va conduir la investigació fins allà.
 
La inexistència de cap evidència d’on pot ser, amb qui pot trobar-se o simplement de si segueix en vida manté moltes incògnites obertes, i la única pista d'ella es troba a fora de la ja tancada discoteca Bora Bora, on tots van escampar la boira arran de la presència d’agents dels Mossos d’Esquadra a la zona. Des de llavors no se'n té cap pista precisa, per la qual cosa la principal hipòtesi apunta a l'assassinat i posterior ocultació del cos.
 

Els Mossos d'Esquadra treballen amb la Policia Local i els Bombers en un dispositiu conjunt. Foto: Juanma Peláez


Al 2017 se la va buscar a la zona de Can Feu, al febrer, quan agents amb gossos de la unitat canina dels Mossos van rastrejar la zona, just al punt limítrof entre Sabadell i Sant Quirze del Vallès, un espai que ja s'havia examinat al febrer de 2016. Més tard, al març, se la va buscar en un solar ubicat al carrer Bernat de Rocabertí, a tocar d'una coneguda discoteca de la Zona Hermètica. 

En aquella ocasió, els Bombers de la Generalitat van buidar d'aigua el solar on s'estava cercant la jove, i agents de la Unitat de Subsòl dels Mossos d'Esquadra van rastrejar el terreny. Però res d'això va servir per trobar un indici clar d'on es pot trobar la noia, que tot just ara tindria 17 anys.