El Fresc Festival torna a Sabadell amb Roger Mas, Manu Guix i Quimi Portet en el cartell

La cita arrencarà el 24 de juny i s’allargarà fins a finals de juliol amb l’escenari de l’amfiteatre dels jardins de l’antiga Caixa Sabadell i un de nou més íntim i proper | En total s’ofereixen 32 espectacles amb preus que van des d la gratuïtat fins els 20 euros

Roger Mas serà aquest estiu a Sabadell
Roger Mas serà aquest estiu a Sabadell | Esteve Plantada
20 d'abril del 2018
Actualitzat a les 11:55h
Torna el bon temps i tots, qui més qui menys, ja comença a pensar amb l’estiu. Indiscutiblement, les nits d’estiu a la ciutat de Sabadell passen per un emplaçament del centre, els jardins de l’antiga Caixa Sabadell, on des de l’any passat el Fresc Festival omple les càlides nits de juny i juliol de frescor i entreteniment, agafant el relleu de l’herència teatral que ha definit l’oferta cultural d’estiu en aquest espai de la capital vallesana.

La cita torna després del gran èxit de la primera edició, on unes 5.500 persones van passar per algun dels seus 26 espectacles. Aquest any, un total de 32 espectacle s’ompliran el cartell amb preus que van des de la gratuïtat en tres de les propostes fins els 20 euros, amb propostes teatrals, musicals o de cinema, entre altres. En aquesta ocasió, l’espectacle inaugural rendirà homenatge al Teatre del Sol, que enguany celebra el seu 30 aniversari, i la Joventut de la Faràndula, que en celebra el 70è. Serà el 24 de juny, sota el títol de La Nit dels Musicals de Sabadell.

En l’apartat musical, Roger Mas presentarà el seu nou treball, Parnàs, mentre que Manu Guix farà el mateix amb Després de Tot, Quimi Portet amb Festa Major d’Hivern, i també es comptarà amb la participació de la sabadellenca Lu Rois. En l’apartat teatral, Alberto Sanjuan presentarà La España Ingobernable, i també es podrà gaudir dels monòlegs de Sherezade Bardají o Fuenteovejuna, de la companyia Obskené.

Pel que fa a la proposta familiar, Festuc Teatre presentarà Mister Parfum, mentre que Únics Produccions ho farà amb El Petit Dalí. Les entrades es podran comprar aquest cap de setmana a través d'aquest enllaç.