El PDECat retreu al govern de Sabadell que no els comuniquessin l'existència de la querella de SMATSA

Considera que hi ha una animadversió contra el model capitalista

Els regidors del grup municipal de CiU, aquest divendres
Els regidors del grup municipal de CiU, aquest divendres | Albert Segura
20 d'abril del 2018
Actualitzat a les 10:52h
El PDECat de Sabadell veu en el govern de la ciutat una animadversió explícita contra el model que representen empreses com SMATSA, tot plegat després de la querella presentada contra l’alcalde, Maties Serracant, i diversos membres del govern, tècnics i un assessor pels expedients oberts contra la concessionària del servei de neteja viària i la recollida d’escombraries. El seu portaveu, Carles Rossinyol, lamenta, a més, que no els comuniquessin que hi havia querelles instal·presentades.

“Ens sembla que hi ha una animadversió contra un model capitalista o alguna cosa per l’estil, perì l’objecte a batre és una empresa, i està clar que no hi ha un tema penal, així, què mou aquesta manera d’actuar tan agressiva contra una empresa determinada?”, es qüestiona Rossinyol.

De la mateixa manera, retreu a l’executiu que no els informés en Comissió Informativa de dimarts sobre si hi havia algun procediment oficial obert i se li va negar: “Vaig arribar a preguntar fins a tres cops, i l’equip de govern ens va dir que només hi havia el contenciós administratiu”, lamenta Rossinyol.

Amb tot, Rossinyol, que descarta demanar dimissions, insta a què empresa i govern s’asseguin per parlar i resoldre la situació lluny dels jutjats.