VÍDEO Així sona el nou senzill dels vallesans Doctor Prats

Acabat de treure del forn

"Caminem lluny", el primer senzill de Doctor Prats
"Caminem lluny", el primer senzill de Doctor Prats
Redacció
20 d'abril del 2018
Després de dos anys de concerts i gires per arreu del món el grup de música terrassenc Doctor Prats ha llançat aquest dimecres el primer senzill "Caminem lluny" del seu tercer disc "Venim de lluny". La història del nou videoclip narra la història d'una persona que encara creu en ella mateixa, que veu que la nena que porta a dins és més gran que l’adult que està per venir. El grup farà la presentació oficial del nou treball el pròxim dijous 10 de maig a la sala BARTS de Barcelona.

Doctor Prats van néixer l'any 2015 amb el seu primer disc "Patates amb peix", que els va donar a conèixer en el panorama musical català. Just any despres, l'abril del 2016 van treure el segon treball "Aham Sigah" amb el qual van seguir traspassant fronteres amb la seva música festiva que no deixa indiferent ningú. 

Una combinació de ritmes clàssics com el pop, el rock, la cúmbia o l'ska amb elements de l'electroswing o el dubstep els terrassencs han aconseguit arribar a públics de tot el territori català i espanyol així com amb gires i concerts al Japó, Hongria o el Marroc.