serveis municipals

​Sabadell demana suspendre el contenciós administratiu d’SMATSA per l’expedient de GPS

El consistori ho justifica per l'obertura d'una via penal

per Albert Hernàndez, 19 d'abril de 2018 a les 16:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Les instal·lacions de la concessionària Foto: Albert Hernàndez


L’Ajuntament de Sabadell ha demanat la suspensió del contenciós administratiu, presentat per la concessionària del servei de neteja viària i la recollida d’escombraries, SMATSA, per l’expedient de la no instal·lació de GPS en diverses unitats dedicades a la neteja viària.

 
Així ho ha desvelat el regidor del PP, Esteban Gesa, en una atenció als mitjans per demanar la dimissió de l’alcalde i dels altres dos regidors, investigats per prevaricació. Gesa ha assegurat que n’ha tingut coneixement a primera hora d’aquesta tarda de dijous. El consistori ha al·legat que, precisament hi ha una “via penal en plena fase investigadora” i això hauria de ser raó pel qual aturar la via contenciosa.

 
En aquesta línia, en l’escrit, presentat el passat dimarts, ha reclamat que s’ha de “suspendre el curs de les presents actuacions en favor de l’actuació de la jurisdicció penal”.   

 

Participació