Sorteig d'entrades per l'obra «Federico García», de Pep Tosar

Tindrà lloc el divendres 20 d'abril al Teatre Principal

Una imatge de 'Federico García'
Una imatge de 'Federico García' | Cedida
Redacció
18 d'abril del 2018
Actualitzat a la 13:47h
Nació Sabadell sorteja una entrada doble per assistir a l'obra teatral Federico García, de Pep Tosarque es podrà veure divendres, 20 d'abril, al Teatre Principal de Sabadell. 

El director i actor Pep Tosar proposa una mirada polièdrica envers la figura de Federico García Lorca en un muntatge que enllaça música, dansa, text i imatges, i que té l’eix narratiu en un viatge en tren. El trajecte cap al món interior de Lorca esbossa paisatges de Castella i d’Andalusia, abans del seu tràgic final, i dóna veu a diversos testimonis, com el de la biògrafa Antonia Rodrigo, una neboda de Lorca i l’expert lorquià Juan de Loxa, entre d’altres. Les figures més destacades del nou flamenc espanyol acompanyen Tosar: el músic i guitarrista Rycardo Moreno, el bailaor i coreògraf José Maldonado, la cantaora i actriu Mariola Membrives, i el percussionista David Domínguez.

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:



Normes del concurs:

Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic.

* El termini per participar al sorteig es tancarà el dijous, dia 19 d'abril, a les 12:00h. A l'endemà al matí es procedirà a fer-ne el sorteig.

* Un cop fet el sorteig, NacióSabadell contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.