​«La nena dels pardals», Premi de la Crítica al millor espectacle familiar, arriba a Sabadell

Aquest diumenge a LaSala

La nena dels pardals
La nena dels pardals | LaSala
Redacció
20 d'abril del 2018
Aquest diumenge arriba a LaSala La nena dels pardals, guardonada amb el Premi de la Crítica com a millor espectacle familiar del 2017. L'equipament sabadellenc tancarà la seva temporada estable amb aquesta proposta per a tota la família.

Es tracta d'un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, sobre la saviesa i l’empoderament innat dels infants. Teatre al Detall s’inspira en un conte de Sara Pennypacker basat en un fet històric. 

El 1958, Mao Zedong va declarar la guerra als pardals i va provocar que aquests ocells pràcticament s’extingissin de la Xina. La nena dels pardals, la Ming Li, decideix seguir les directrius del seu cor i portar la contrària a tothom, salvant alguns exemplars.

Amb la complicitat musical de La tresca i la verdesca narra un conte fosc, angoixant, que acaba esclatant vida i bellesa per tot l’escenari amb un audiovisual preciós. La imaginació és la porta d’escapada d’aquesta història, ocasionada per l’avarícia d’un dictador de voler acabar amb els pardals per assegurar una collita més gran d’arròs. Però matant els pardals va permetre que les plagues acabessin amb les plantes, s’anés en orris la collita i que la gana matés milions de camperols.

Espectacle multipremiat

La nena dels pardals ha estat guardonada amb el Premi de la Crítica com el Millor
espectacle per a públic familiar del 2017. I a més, el grup de música per a tota la
família. La Tresca i la Verdesca ha rebut el premi Enderrock de la crítica al millor
disc de l’any per al públic familiar. Un àlbum que recull la banda sonora de l’espectacle.