El centre de Sabadell se cedirà als vianants per Sant Jordi

Es tallarà el trànsit de vehicles i s'ocuparà l'espai central del Passeig i la plaça Doctor Robert

L'any passat es va estrenar l'espai central per Sant Jordi
L'any passat es va estrenar l'espai central per Sant Jordi | Juanma Peláez
Redacció
17 d'abril del 2018
Actualitzat el 18 d'abril a les 11:53h
Sant Jordi és un d'aquells dies que no és festiu, però com si ho fos, perquè, qui més qui menys, es pren el dia amb una altra filosofia. Aquest any, a més, cau en dilluns, de manera que, com a mínim psicològicament, permetrà allargar l'alegria del cap de setmana un dia més. Per aquesta ocasió, l'Ajuntament de Sabadell ha decidit tallar el trànsit a tot l'espai central de la ciutat des de la plaça de l'Àngel fins el carrer de la República, de manera que quedarà única i exclusivament per a l'ús dels vianants.

La cita amb el món del llibre se celebrarà al Passeig de la Plaça Major, després del gran èxit que l'any passat va tenir la proposta, que va reunir milers de sabadellencs al recuperat centre de la ciutat. Ara, un cop acabades les obres d'harmonització de l'espai, es consolida per segon any consecutiu com a punt de trobada.

La plaça del Doctor Robert també assumeix un protagonisme especial, donat que serà punt de trobada dels escriptors que aquest any signaran llibres just a la façana posterior de l'Ajuntament, però també acollirà actes com la Lectura Pública. Ben a prop d'allà, a la plaça del Gas, també s'hi duran a terme activitats, aquestes adreçades a la canalla.

Al vespre, a la plaça Major, també s'hi durà a terme una actuació castellera.