L'alcohol provoca dos accidents calcats a la mateixa hora a Sabadell

Un va ser a la Gran Via i l'altre al sud

Redacció
16 d'abril del 2018
Actualitzat a la 13:28h
Dos accidents de trànsit han tingut dos denominadors comuns aquesta passada matinada a Sabadell: l'hora, les 6.30 hores, i la causa, l'alcohol. Els dos sinistres, però, van passar ben lluny l'un de l'altre, un al carrer Vidal, a la Gran Via, i l'altre al sud de la ciutat, al carrer Josep Comas.

El primer accident va passar a l'alçada del número 50 del carrer Vidal, on un conductor va encastar el seu cotxe contra tres vehicles estacionats. Es va fer la prova d’ alcoholèmia al conductor, un home de 26 anys, que va donar positiu amb un resultat de 0,45 mg/l ( la
taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l). Es van fer les diligències judicials per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i s’immobilitzà el vehicle.

En el segon cas, registrat al número 65 del carrer Josep Comas, 65, el cotxe va xocar contra tres vehicles estacionats. La prova d’ alcoholèmia a la conductora, de 35 anys, va donar positiu amb un resultat de 0,49 mg/l. Es va fer la denúncia administrativa per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa.