Sorteig d'entrades per l'obra «Bodas de Sangre» d'Oriol Broggi

Tindrà lloc el divendres 20 d'abril al Centre Cultural Terrassa

'Bodas de sangre'
'Bodas de sangre' | Promocional
Redacció
17 d'abril del 2018
Nació Sabadell, amb la col·laboració del Centre Cultural Terrassa, sorteja una entrada doble per veure l'obra teatral Bodas de Sangre, d'Oriol Broggique l'equipament egarenc acollirà el divendres 20 d'abril. 

Bodas de sangre parla sobre els grans temes: la vida, la mort i l’amor, a partir de costums, tradicions i simbolisme. Parla sobre aquelles forces majors i impulsos vitals que empenyen els personatges a la tragèdia degut als forts lligams familiars i als costums i tradicions arrelades. En aquest muntatge Broggi ressalta les paraules i les sensacions de l’univers lorcanià i el paisatge andalús amb un repartiment encapçalat per Nora Navas i Clara Segura. Tot plegat vestit amb composicions musicals de Joan Garriga, que prenen un protagonisme especial en l’espectacle i reforcen la musicalitat i el ritme de la poesia implícita.

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:



Normes del concurs:

Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic.

* El termini per participar al sorteig es tancarà el dimecres dia 21 de març a les 12:00h. A l'endemà al matí es procedirà a fer-ne el sorteig.

* Un cop fet el sorteig, NacióSabadell contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.