Més de 5.000 persones gaudeixen de la Festa de la Primavera a Can Deu

El dia assolellat i primaveral ha acompanyat per desplegar tota l'agenda d'activitats

Redacció
16 d'abril del 2018
Actualitzat a les 9:04h
La Festa BBVA de Primavera 2018, que ha tingut lloc aquest diumenge a la masia de Can Deu, ha aplegat 5.350 persones. Gairebé un miler menys que l'any passat i que des de l'organització s'ha atribuït a la manifestació per la llibertat dels presos polítics, a Barcelona, i a d'altres actes festius a Sabadell. 

Tot i aquest lleuger descens, l'organització fa una valoració positiva d'aquesta iniciativa i demostren "la vitalitat" d'una festa familiar, lúdica i diversa i que té lloc des de fa 21 anys. 

El dia primaveral ha estat el complement perfecte per dur a terme la varietat d'activitats a l'aire lliure, tant al bosc com a l'entorn de la masia de Can Deu. Una cerca-vila amb la Banda Grillada, tallers infantils, la gimcana, els jocs autònoms Recicoplerats de la Cia. Katakrak i la Gran Ludoteca amb La Xarranca, una Mostra i tast oferts per entitats i associacions de Sabadell, que ha estat una de les cites amb més èxit. 

Igual que la gimcana infantil "De flor en flor", un divertit joc en què els participants feien d'abelles i transportaven la mel des del rusc a l'estand del Rebost Solidari, entitat de caire social amb la qual la Festa hi col·labora.