El sopar groc solidari de Sabadell rendeix homenatges als polítics empresonats i a l'exili

S'ha celebrat aquest divendres al vespre

Cadires buides amb les fotos dels polítics catalans a la presó a l'exili
Cadires buides amb les fotos dels polítics catalans a la presó a l'exili | Twitter
Redacció
14 d'abril del 2018
Actualitzat a les 11:16h
Cal Balsach ha aplegat aquest divendres al vespre el sopar groc solidari, una cita que ha servit per recaptar diners per a la caixa de solidaritat que s'utilitza, entre altres coses, per fer front als processos legals de defensa dels polítics catalans acusats de sedició i rebel·lió. La cita ha aplegat nombrosos representants polítics de la ciutat, com és el cas de formacions com ERC, CUP i PDECat.

La cita va rendir homenatge als polítics que avui dia són a la presó, com la sabadellenca Carme Forcadell, els que són a l'exili, com el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, però també aquells líders de moviments socials, com el president d'Òmnium, Jordi Cuixart. Tots els comensals van aportar deu euros extra al preu del menú per al fons econòmic.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="ca"><p lang="ca" dir="ltr">Al &quot;Sopar Groc de <a href="https://twitter.com/hashtag/Sabadell?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Sabadell</a>&quot;, compartint i cuidant-nos els uns als altres. Amb companys/es d&#39;<a href="https://twitter.com/Esquerra_sbd?ref_src=twsrc%5Etfw">@Esquerra_sbd</a> pensant sempre en els nostres empresonats i exiliats, dones i homes dignes. Els volem a tots a casa ja! Persistirem. <a href="https://twitter.com/hashtag/ViscaLaRep%C3%BAblica?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#ViscaLaRepública</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/LlibertatPresosPol%C3%ADtics?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#LlibertatPresosPolítics</a> <a href="https://t.co/YCohaTQ88M">pic.twitter.com/YCohaTQ88M</a></p>&mdash; Gabriel Fernàndez