VÍDEO Un camió carregat de vehicles bolca en plena AP-7 a Sant Cugat del Vallès

El sinistre va obligar a tallar la via en sentir sud aquesta passada nit

El camió accidentat en plena autopista
El camió accidentat en plena autopista | NacióSabadell / Cedida
Redacció
14 d'abril del 2018
Actualitzat a les 10:58h

El camió accidentat en plena autopista. Foto: NacióSabadell / Cedida


Un aparatós accident d'un camió ha obligat a tallar aquesta passada nit l'autopista AP-7 a l'alçada de Sant Cugat del Vallès. El camió, que anava carregat de turismes, va patir un accident i va bolcar.

Els fets van passar a les 22.23 hores al punt quilomètric 158 de l'autopista AP-7 al seu pas per Sant Cugat del Vallès, quan per causes que encara no han transcendit el camió va bolcar, obstaculitzant la cia amb la seva càrrega. Per aquest motiu, els Mossos d'Esquadra la van tallar, derivant el trànsit per l'autopista B-30.
Com a conseqüència de l'accident, segons informa el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), dues persones de 43 i 35 anys van quedar ferides, una de les quals va ser traslladada a un ambulatori de Rubí. La via ha hagut d'estar tallada fins les 6.45 d'aquest dissabte, quan s'ha pogut reobrir parcialment, amb només un carril, i cinc minuts més tard en la seva totalitat, un cop s'han retirat el camió i els vehicles que duia i que havien quedat sobre la via.

Fins al lloc s'hi van desplaçar cinc dotacions dels Mossos, dues del SEM i tres de Bombers, que van haver de rescatar el conductor de l'interior del camió.