Smatsa presenta un contenciós contra l’Ajuntament per l’expedient de GPS als dispositius de neteja viària

És l'únic presentat dels cinc que ha obert el consistori a l'empresa concessionària

Redacció
13 d'abril del 2018
Actualitzat a les 14:48h
La concessionària del servei de neteja viària i la recollida d’escombraries, Smatsa, ha presentat un contenciós administratiu contra l’Ajuntament de Sabadell per l’expedient de la no instal·lació de GPS en diverses unitats dedicades a la neteja viària. De fet, es tracta d’un dels cinc que ha obert el consistori a la companyia.
 
El jutge ha requerit al consistori un escrit “en contra de les al·legacions de l’empresa”, ha explicat el regidor del PP, Esteban Gesa, que aquest divendres ha donat a conèixer aquest recurs d’Smatsa. El regidor de Serveis Centrals, Lluís Perarnau, ha confirmat la rebuda d’aquesta notificació a última hora d’aquest dijous i aquest divendres han recollit la documentació als jutjats.
 
Gesa ha criticat que l’Ajuntament “no hagi informat a l’oposició”. El popular ha instat a crear la mesa “amb totes les parts implicades” per solucionar la problemàtica. D’altra banda, ha precisat que s’han incorporat “cinc persones a l’estructura de residus”, dels quals “tres són comissaris polítics de la Crida”, ha remarcat i ha assegurat que “no treballen amb la resta de tècnics”.
 
El popular ha criticat que l’Ajuntament faci servir el bufet d’advocats Roca pels expedients, dona a entendre “la poca confiança en l’equip jurídic i els tècnics municipals”. A més, ha garantit que la factura d’aquests lletrats es podria oscil·lar entre els 80.000 i 100.000 euros.