El Parc de les Morisques acollirà la Festa del Mussol

Del 20 al 22 d'abril

per Redacció, 16 d'abril de 2018 a les 10:00 |
La Festa del Mussol se celebra del 20 al 22 d'abril | Ajuntament de Sant Quirze
Sant Quirze del Vallès acollirà del 20 al 22 d’abril la Festa del Mussol, la gran celebració de primavera del poble. Les activitats s’iniciaran divendres 20 d’abril, a les 19 hores, a la sala històrica de la Patronal, on es lliuraran els Premis Mussol de Sant Quirze i Mussolada.

Durant tot el cap de setmana, el parc de les Morisques acollirà una mostra d’oficis de la pagesia i un mercat tradicional, que seran l’eix vertebrador del programa. Personatges com el sereno o la trementinaire s’afegiran a l’escloper o la filadora, entre altres. La ciutadania també pot participar a la festa vestint-se d’època durant la celebració.

 
Activitats

Dissabte a la tarda tindrà lloc al parc un Concert per a les persones refugiades, que comptarà amb actuacions i tallers familiars. Diumenge al matí, el parc també acollirà la Fira d’Artesans de figures de mussols i el Mercat Vintage i, diumenge tarda, tindran lloc la celebració del Dia Internacional de la Dansa, amb la participació del Gimnàs Montserrat Creus i Country Mussols, i es lliuraran els Premis del Concurs de Punts de Llibre de Sant Jordi organitzat per Sant Quirze Comerç.

 

Participació