El Parc de les Morisques acollirà la Festa del Mussol

Del 20 al 22 d'abril

per Redacció, 16 d'abril de 2018 a les 10:00 |
La Festa del Mussol se celebra del 20 al 22 d'abril | Ajuntament de Sant Quirze
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Sant Quirze del Vallès acollirà del 20 al 22 d’abril la Festa del Mussol, la gran celebració de primavera del poble. Les activitats s’iniciaran divendres 20 d’abril, a les 19 hores, a la sala històrica de la Patronal, on es lliuraran els Premis Mussol de Sant Quirze i Mussolada.

Durant tot el cap de setmana, el parc de les Morisques acollirà una mostra d’oficis de la pagesia i un mercat tradicional, que seran l’eix vertebrador del programa. Personatges com el sereno o la trementinaire s’afegiran a l’escloper o la filadora, entre altres. La ciutadania també pot participar a la festa vestint-se d’època durant la celebració.

 
Activitats

Dissabte a la tarda tindrà lloc al parc un Concert per a les persones refugiades, que comptarà amb actuacions i tallers familiars. Diumenge al matí, el parc també acollirà la Fira d’Artesans de figures de mussols i el Mercat Vintage i, diumenge tarda, tindran lloc la celebració del Dia Internacional de la Dansa, amb la participació del Gimnàs Montserrat Creus i Country Mussols, i es lliuraran els Premis del Concurs de Punts de Llibre de Sant Jordi organitzat per Sant Quirze Comerç.

 

Participació