El sabadellenc Antoni Peñarroya rep la Placa al treball President Macià

La Generalitat reconeix la tasca del primer president d’Eurecat

Nació Sabadell
30 de juny del 2015
Actualitzat el 01 de juliol a la 1:07h
Antoni Peñarroya, amb el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig
Antoni Peñarroya, amb el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig | Europa Press
El Govern ha acordat concedir la Medalla al treball President Macià 2015 a 16 persones i la Placa al treball President Macià 2015 a cinc empreses i entitats amb seu a Catalunya. Entre els guardonats hi ha el sabadellenc Antoni Peñarroya.

Aquests guardons reconeixen treballadors i empreses pels seus mèrits laborals i la seva contribució a l'impuls de l’economia catalana. També són un reconeixement als treballadors i empreses que s'han distingit per la seva dedicació, constància i esperit d’iniciativa en el treball, i a les empreses i entitats que han adoptat millores i iniciatives de progrés en l’ordre laboral. Els guardons, oberts a qualsevol persona o entitat, es van crear el 1938.

Segons explica la Generalitat en la nota sobre el premi, Antoni Peñarroya Trench (75 anys, Sabadell) és el primer president d’Eurecat, la integració impulsada per la Generalitat dels Centres Tecnològics més rellevants de la xarxa Tecnio. President d’AO Photo Industries SL des de 1999, soci de Vallès Intertrading SL des de 2010 i d’AP Investmanagerment 2006 SL des de 2010, també ha presidit la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Sabadell entre 1998 i 2006. Per aquesta última responsabilitat el 2007 rep la Medalla d’Or de la Orden de las Cámaras. També ha presidit la Fundació ASCAMM entre 2005 i 2015, i manté la presidència de l’Associació de Fabricants de la Indústria Fotogràfica d’Espanya (AFIF).
 

Llistat amb totes les persones, empreses i entitats guardonades