Contundent resposta dels CDR a les detencions

Juntament amb Alerta Solidària han emès un comunicat

Redacció
10 d'abril del 2018
Actualitzat a la 13:35h
Les detencions a membres dels CDR, un d'ells acusat per terrorisme i rebel·lió, ha generat una onada de reaccions contundents de polítics a la xarxa, que han carregat contra l'operació policial. Qui també ha reaccionat han estat els mateixos Comitès de Defensa de la República a través d'un comunicat signat amb Alerta Solidària, assegurant que després dels fets d'avui al matí, "resistirem aquesta nova envestida, en sortirem reforçades i amb més suport que mai".

A banda, expliquen que l'operació s'estén pel Maresme, Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès, Bages i Solsonès i que, segons algunes informacions, el nombre de detinguts es podria elevar fins a 15. Atribueixen aquesta acció, que ja esperaven, a la bona feina que porten fent i apunten que treballen per donar cobertura jurídica a totes les persones detingudes.
Concentració a Sabadell

Per aquest motiu, s'ha convocat una concentració per aquest vespre, a les 20.00 hores, a la plaça Sant Roc, després de diverses marxes simultànies que sortiran de diferents punts de la ciutat. Així, s'han convocat marxes per columnes, segons el CDR ha difós a través de les xarxes, amb sortida a les 19.00 a la plaça del Pi (Nord), i a les 19.30 hores a la plaça de la Creu Alta, a la de Montserrat Roig, a l'estació dels FGC de Can Feu - Gràcia i a l'estació de Sabadell Centre.