«Dos 'fulanos' de coca fins les celles»: la piulada que retrata l'incident en què un policia municipal ha quedat ferit a Sabadell

Els sindicats ho atribueixen a la manca d'efectius mentre que el govern municipal assegura que la ciutat està coberta

Redacció
09 d'abril del 2018
Actualitzat a les 17:03h
El perfil a Twitter de la Comunitat de Policies Units, amb vincles amb agents de la Policia Municipal de Sabadell, ha fet public un missatge de WhatsApp intern en què un agent relata l'incident viscut aquesta passada matinada a Sabadell, en què dues persones han agredit dos agents del cos local, ferint-ne un. Els fets han acabat amb la detenció de les dues persones, i la crítica de sindicats com el SPPM i UGT.

En la piulada es relata la situació, en què una patrulla de la Policia Municipal es trobava al nord de la ciutat en l'incendi d'un vehicle, quan van rebre la petició de reforços al lloc dels fets, al sud. "Els companys van haver de creuar la ciutat plovent a gas, quan vam arribar en Marc i en Cesc s'havien pogut buscar la vida, perquè si despenien del suport estaven venuts", assenyala el missatge.

"Els fulanos, dos animals de coca fins les celles, amb el respecte just i habitual a la policia i a la resta de ciutadans", retrata l'autor del missatge.