El PSC responsabilitza el govern de Sabadell de les cues per pagar els impostos municipals

L'acusa de trencar relacions amb grans entitats bancàries

Redacció
06 d'abril del 2018
"El govern local és responsable de les llargues cues per pagar els impostos municipals". Així ho considera el PSC de Sabadell, després que algunes bancs han deixat de prestar el servei de cobrament dels tributs a les seves oficines, entre elles el BBVA, antiga Caixa Sabadell, que certifica així un desarrelament amb el teixit de la ciutat.

"La inexistent política d'interlocució gestionada pel govern local amb les entitats financeres ha fet que algunes d'elles hagin deixat de prestar el servei de cobrament d'impostos municipals", assenyala la formació en un comunicat. Amb la mirada posada al juny de 2019, la formació es compromet a "recuperar el diàleg i reprendre relacions amb els bancs per retornar els serveis perduts pels ciutadans".

La formació assegura que hi ha hagut afectació en molts ciutadans. "Els contribuents que s'han adreçat a aquestes entitats com cada any no han pogut realitzar els tràmits", apunta el primer secretari del PSC de Sabadell, Pol Gibert. "L'alcalde i els seus socis generen aquestes cues amb la seva actuació, a més, no han posat sobre la taula alternatives per rebaixar les molèsties als contribuents", afegeix.
 
Pagament sense comissions

No obstant, es pot fer el pagament en altres entitats bancàries. Si es fa, per exemple, en un entitat del Banc Sabadell però l'usuari és client del BBVA, podrà fer l'abonament sense pagar cap comissió, de la mateixa manera que ho podria fer a l'oficina municipal.