El Mercat Municipal de Barberà celebra la 'Nit de Música, Tapes i Alegria'

S'emmarca en la celebració del desè aniversari de l'equipament i la Festa Major de la localitat

Redacció
30 de juny del 2015
Actualitzat a les 12:53h
Aquest dissabte, 4 de juliol, dins dels actes de la Festa Major de Barberà i emmarcat en el programa d'activitats commemoratives del seu desè aniversari, el Mercat Municipal Onze de Setembre organitza la 'Nit de Música, Tapes i Alegria'. 

La festa s'iniciarà a les 19:30 hores 2/4 amb un contacontes del MIC. Al final es realitzarà el
sorteig de premis d'aquesta campanya dirigida als més joves de la ciutat i que té per objectiu
cercar el divertit personatge per les parades del Mercat. Més tard, a les 21:00 hores es realitzarà el sorteig de l'Immobiliaria Franjo, un establiment que també celebra el seu aniversari i que per aquest motiu també organitza diferents rifes.

Tot just després arribarà el moment de la música i el ball. Es realitzarà una divertida exhibició de Country a càrrec dels i les paradistes del Mercat, un petit muntatge ambientant en el Moulin Rouge realitzat pel professorat i l'alumnat de l'Acadèmia de ball More Dance, la música en directe del DJ Charly i l'espectacle de llum i música electrònica de Washaki.

Tothom que ho desitgi podrà gaudir d'un sopar ofert pels i les paradistes del Mercat. Es tracta d'un menú degustació (5 euros) que inclou 2 tapes, 2 begudes, 1 barret de regal, i un tiquet de participació al Gran Sorteig en el qual es lliuraran 3 pernils, 3 ampolles de vi i 3 fuets. També es sortejarà 300 euros en vals de compra i moltes més sorpreses. (El Gran sorteig se celebrarà a les 23:30 hores).

Cal recordar que el Mercat Municipal Onze de Setembre, es va inaugurar ara fa 10 anys, estrenant un nou format de distribució, d'oferta, de serveis i d'ampliació d'horaris, amb
l'objectiu de ser un nou motor del centre comercial urbà, un espai ple de vida i trobada,
dinamitzador del comerç del seu entorn.