Sorteig d'entrades per al Circ Raluy Legacy a Sabadell

Per a la sessió del proper divendres, 13 d'abril

Iya Traore, en un moment de l'espectacle
Iya Traore, en un moment de l'espectacle | Circ Raluy Legacy
Redacció
08 d'abril del 2018
Actualitzat el 12 d'abril a les 14:37h
Nació Sabadell sorteja 5 entrades dobles per assistir a l'espectacle del Circ Raluy Legacy a Sabadell, per al proper divendres, 13 d'abril, a les 18.30 hores, al seu emplaçament habitual, a l'Eix Macià. La proposta s'ha allargat una setmana mes, fins el proper diumenge, 15 d'abril.

Durant aquest últim any, el circ ha recorregut més de 40 ciutats, ha ofert més de 300 funcions i ha fet gaudir a més de 300.000 espectadors. A Sabadell, hi farà parada del 28 de març al 8 d'abril, on combinarà la tradició i l'essència del circ autèntic amb les últimes innovacions tècniques i una posada en escena molt cuidada. 

L'espectacle compta amb l'actuació dels membres de la familia de Luís Raluy, el patriarca, Niedziela y Emily Raluy i un conjunt d'artistes internacionals amb actuacions de gran impacte. L'estrella de l'actual gira és Iya Traore, un ex jugador del Paris Saint Germain que va deixar el futbol per dedicar-se al freestyle i que, actualment, és el campió del món d'aquesta disciplina

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:




Normes del concurs:

Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic.

* El termini per participar al sorteig es tancarà el dimecres dia 11 d'abril a les 10:00h. El mateix dia es procedirà a fer-ne el sorteig.

* Un cop fet el sorteig, NacióSabadell contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.