Concert per recaptar fons pels familiars dels presos polítics

Es fa aquest dijous a les 20 hores a la Coral Els Amics de Terrassa i compta amb la participació de l'escriptor sabadellenc David Vila

Redacció
05 d'abril del 2018
Actualitzat a les 9:58h
La Coral Els Amics de Terrassa acull, aquest dijous, un concert per recaptar diners pels familiars dels presos polítics. Organitzat per Esquerra Repúblicana (ERC) de Terrassa, comptarà amb la música del cantautor terrassenc Un Tal Pere i textos de l'escriptor sabadellenc David Vila. 

Un concert diferent que, com descriuen els mateixos creadors, es basa en el poder de la paraula: "La paraula és una eina de creació massiva de nous mons i de noves realitats. Prenguem l’entorn, destriem-ne tot allò que no ens agrada, canviem-ho en el paper, en contes i cançons i fem que esdevingui real. Que la paraula es mogui i ens mogui".

L'objectiu del concert titulat "Paraules mogodes" és mostrar la solidaritat amb els represaliats polítics i aconseguir diners amb donacions a partir de 5 euros per l'Associació Catalana Pels Drets Civils en suport a les famílies de les 17 persones que actualment estan a la presó o a l'exili. El concert es farà a partir de le 20hores a la Coral Els Amics, al carrer Pantà, 57 de Terrassa.