VÍDEO I FOTOS Centenars de globus tenyeixen de groc el Camp Nou entre crits de «llibertat»

L'acció l'ha impulsat el CDR Barça en solidaritat amb els líders independentistes presos i exiliats | Els membres de seguretat del club n'han requisat molt a l'entrada del recinte per "motius de seguretat"

Globus grocs al Camp Nou
Globus grocs al Camp Nou | Albert Alcaide
Redacció
04 d'abril del 2018
Actualitzat a les 22:41h
Centenars de globus han tenyit de groc el Camp Nou en solidaritat amb els presos polítics. L'àrbitre ha hagut d'aturar un moment el joc per la presència d'alguns globus al camp. A l'entrada del recinte, membres de seguretat n'han requisat per "motius de seguretat" però tot i així els aficionats els han pogut lluir al minut 17.14 entre crits de "llibertat. Prohibits els globus "per motius de seguretat"

Membres de seguretat del club han intentat requisar els globus als aficionats a l'entrada del recinte. El Barça, segons La Tdp, ho justifica per "motius de seguretat". Expliquen que, en cas de caure a la gespa, el club podria rebre una sanció de la UEFA. Cal recordar que el conjunt blaugrana juga avui contra la Roma, partit corresponent a l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions.