La primavera es fa seu l'abril

Temperatures similars a les de dimecres

Ambient plàcid
Ambient plàcid | Sofia Cabanes
Redacció
04 d'abril del 2018
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dijous tindrem cel serè en general fins a migdia, tot i que al vessant nord del Pirineu hi haurà intervals de núvols baixos de matinada. A partir de migdia, el cel quedarà enteranyinat pel pas de núvols alts i prims en general. A banda, a partir de mig matí hi haurà intervals de núvols a punts del quadrant nord-est, així com alguns estrats baixos a partir de mitja tarda a d'altres punts del litoral.

La temperatura mínima serà similar o baixarà lleugerament, tot i que localment pujarà de forma lleugera a les terres de l'Ebre. Es mourà entre els 1 i 6 ºC al Pirineu, Prepirineu i nord de la depressió Central, entre els 8 i 13 ºC al litoral i entre els 4 i 9 ºC a la resta del país. La temperatura màxima serà similar o lleugerament més alta, tret del litoral on baixarà lleugerament. Es mourà entre els 15 i 20 ºC al Pirineu, entre els 19 i 24 ºC a Ponent i les terres de l'Ebre i entre els 17 i 22 ºC a la resta.

Fins a migdia el vent bufarà de component oest en general, tret del quadrant nord-est on serà fluix i variable amb predomini del component sud i amb tramuntana entre fluixa i moderada al nord del cap de Creus. A partir de migdia s'imposarà progressivament el component sud entre fluix i moderat amb algun cop fort al litoral.