L’ESDi tanca el curs del seu 25è aniversari amb la tradicional entrega de diplomes

Un centenar d'alumnes s'han graduat aquest 2015

Redacció
30 de juny del 2015
Actualitzat a les 12:07h
Imatge de l'acte de graduació dels nous dissenyadors.
Imatge de l'acte de graduació dels nous dissenyadors. | Norma Vidal

Un centenar d'alumnes de l'Escola Superior de Disseny ESDi s'han graduat aquest 2015. Els nous dissenyadors van rebre els diplomes en un multitudinari acte que va celebrar-se aquest dilluns al vespre al centre educatiu sabadellenc. La sessió la va presidir el rector de la Universitat Ramon Llull, el Doctor Josep Maria Garrell i va comptar amb la participació d'altres personalitats vinculades a la institució. Enguany aquesta trobada ha adquirit un caràcter especial perquè coincideix amb els 25 anys de vida d'aquest reconegut centre que forma professionals dedicats a la moda, la vessant gràfica, l'interiorisme, els audiovisuals, el producte o la integració multidisciplinar. 

L'acte va arrencar amb la cerimònia d'entrega de diplomes als nous dissenyadors i va comptar amb la presència del president de la Fundació per l’ESDi (FUNDIT), Josep Bombardó; el director general de la FUNDIT, Antoni Garrell; la directora de l’ESDi, Glòria Fernández i l'alcalde de la ciutat, Juli Fernàndez. 

Després dels parlaments de les autoritats va tenir lloc un sopar a peu dret al pati frontal de l'escola amb música i un photocall. Tot plegat per desitjar un bon futur als nous dissenyadors i per brindar pels 25 anys de la institució.