Set clàssics de la faula infantil del Mediterrani arriben a Sabadell

L'exposició a l'Espai Cultura s'acompanya de 29 il·lustracions

Redacció
04 d'abril del 2018
Actualitzat a les 17:28h
L'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 acull a partir d'aquest dijous, i fins al 22 de juliol, l'exposició Contes de la Mediterrània. Una mostra que recopila set faules infantils de tota la conca occidental del Mar Mediterrani, en català i en versió original.

Es tracten de: En Patufet, en català; El penjoll d'Isis, en occità; El poder de la falguera, en sard; Pinotxo, en italià; Els set germans i el llac de la lluna, en amazic; Aïxa Kandixa, en àrab i Els angelets de la Verge de les Angústies, en castellà. Unes narracions complementades amb il·lustracions la professora de dibuix i coordinadora de l'Escola de Belles Arts de Salt, Delphine Labedan.

És una mostra dirigida a tots els públics, gratuïta i amb un programa d'activitats complementàries, que consistirà en diverses lectures dramatitzades d'alguns dels relats inclosos a l'exposició, a càrrec de la narradora i actriu sabadellenca Sherezade Bardají.

És una proposta cultural, organitzada per la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, però es tracta d'una producció original de Can Quintana – Museu de la Mediterrània, ubicat a Torroella de Montgrí.