​El Festival de Contes Vet Aquí Sabadell arrencarà la seva tercera edició al Taulí

Aquest any s’oferiran tallers, activitats per a tots els públics i es recolliran contes per al Rebost Solidari

Presentació del Vet Aquí Sabadell 2018
Presentació del Vet Aquí Sabadell 2018 | Albert Segura
04 d'abril del 2018
Actualitzat a les 16:08h
El Festival de Contes Vet Aquí Sabadell arrencarà aquest divendres, 6 d’abril, amb una sessió de contes a l’Hospital Parc Taulí. Es tracta d’una arrencada que demostra la voluntat d’arribar a tota la ciutat, amb activitats que es repartiran als barris i a diversos racons de la capital vallesana, també amb un objectiu social: aconseguir uns 2.000 contes per als nens de famílies amb pocs recursos, i a qui se’ls repartirà els llibres amb els lots del Rebost Solidari.

La sessió inicial arrencarà de la mà de Berta Rubio, Sherezade Bardají, Lola Espasa i Susagna Navó a l’aula del Taulí. “Als nens que no puguin assistir a l’aula perquè estan ingressats se’ls anirà a explicar els contes a l’habitació”, explica Anna Fité, directora del festival. Les accions es repartiran en cada biblioteca de la ciutat per arribar a tots els barris de la ciutat.

“Carme Forcadell va inaugurar el festival explicant un conte amb en Juli Fernàndez, quan llavors eren presidenta del Parlament i alcalde”, ha recordat Fité en la presentació del festival, que ha assegurat que aquest any hi pensa molt amb ella: “Ara ella no pot venir a explicar contes ni fer res que ella decideixi lliurement”, ha afegit.

Aquest any s’ha optat per no jugar-se la celebració del festival amb la meteorologia i programar els actes sota cobert, en espais com les mateixes biblioteques però també en altres edificis com el del Museu del Gas i l’hipermercat Esclat, patrocinadors del festival. “Hem prescindit de les dues macrossessions a l’aire lliure, però ampliem la xarxa i anem cap a l’objectiu d’estendre el festival al màxim possible d’espais de la ciutat”, ha afegit la directora.

Podeu consultar tot el programa a través d’aquest enllaç.