El director de TV3 proposa una querella contra PP i Cs

Vicent Sanchis assegura que són "difamacions molt greus" que comprometen els professionals de la pública catalana

28 de març del 2018
Actualitzat a les 14:33h

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha avançat a NacióDigital que ha proposat al president en funcions del consell de govern de la CCMA una querella contra PP i Ciutadans per les acusacions en què apuntaven que la pública catalana havia incitat els "aldarulls" al carrer "incendiant" els ciutadans per la cobertura informativa de les protestes que van tenir lloc diumenge passat. 

Sanchis considera que són difamacions "molt greus" que comprometen els professionals de la televisió. Els primers en disparar diumenge van ser Ciutadans. El diputat al Congrés, Juan Carlos Girauta, va afirmar: "TV3 s'està comportant com el que és: un engranatge clau del cop d'Estat. El que estan fent avui és encoratjar una resposta al carrer que pot tenir conseqüències molt greus", afirmava el diputat taronja. 

 

Unes acusacions a les quals s'hi va sumar el PP. El líder dels populars a Catalunya, Xavier García Albiol, va etzibar: "El contingut informatiu de TV3 és un perill per a la convivència a Catalunya. Aquesta gent no pot seguir desbocada incendiant la població".